Femma


 "Se oli aivan tavallinen kettu, samanlainen kuin satatuhatta muuta. Mutta minä tein siitä ystäväni ja nyt se on ainutlaatuinen maailmassa." (Pikku-Prinssi)


 photo IMG_0153_zps7a742365.jpg 

Felicia "Femma"
Kääpiövillakoira narttu
Syntynyt 13.4.2012
Väriltään vaalea aprikoosi

   photo IMG_2952_zps5370be00.jpg  photo IMG_2828_zps7b3d96ac.jpg
Femma petsiessä
Femmaa on vaikea kuvailla lyhyesti, se on oikeastaan aika erikoinen pieni koira. Femma on todellinen persoona ja tuntuu, että vielä puolentoista vuoden tuntemisen jälkeen se osaa tuoda itsestään aivan uusia puolia esille.
Femma on koira, joka näkee pentumaisesti vieläkin unia nukkuessaan, jahtaa kaikkea liikkuvaa ja tykkää tehdä kovia ääniä (kuten kolisuttaa ruokakuoppia, paiskoa ovia ja kaataa limupulloja/tölkkejä).
Ihmisiä se rakastaa ja tulee toimeen kenen tahansa kanssa. Koirakaverit on sitten toinen juttu, koska täpäkkänä neitona Femma kertoo hyvin selvästi, jos se ei pidä uudesta tuttavuudesta.
Voi sitä parkaa, joka pikkuvillan vihat saa päällensä!
 photo IMG_2339_zps86442603.jpg

Parhaimillaan Femma on ihmisrakas, iloinen pieni koira, joka syttyy treenatessa ja kotona ollessaan tuhisee rauhallisena peiton alla. Siinä on uskomattoman paljon hyviä piirteitä, mutta myös haasteita.
 Femma ei anna mitään ilmaiseksi ja se on yksi seikka, miksi olen kehittynyt koirankouluttajana ja omistajana huimin harppauksin pikkuvillan avulla. Femma ottaa paljon, mutta se palkitsee kaiken työn kaksinverroin. Olen nähnyt Femmaan paljon aikaa sekä vaivaa ja voin pikkuhiljaa alkaa sanoa, että omistan melko toimivan koiran, niin arjessa kuin treeneissä.

 photo IMG_0605_zps1b3b92ce.jpg  photo IMG_1496_zps434e72d4.jpg

Agility toimii meidän ykköslajina 2013 keväästä lähtien. Haaveena olisi harrastaa myös koiratanssia ja rally-tokoa. Tässä koirassa olisi ainesta vaikka mihin, kunhan vaan omistaja oppisi ohjaamaan sitä oikein;)
 photo IMG_0964_zps79abd18a.jpg

 

PitaPata Dog tickers